Најава - 360 Степени сезона 5, бр. 51

пред 2 месеци | Најави

Во „360 Степени“ на ТВ Алсат вечерва (11.3.2019 г.) од 22:00 часот:

-во поплава во СЈО уништени докази за еден од јавно најекспонираните случаи;

-проверивме на терен - до каде е Владата во реализацијата на ветувањето за 3 милијарди евра инвестиции во патишта за 10 години;

-тестиравме како функционира владиниот проект „Една точка за услуги“ - при ненајавената посета на местото за информации немаше никој и не работеше системот за одржување на редот;

-ни третина од жените на возраст од 24 до 60 години не се опфатени со бесплатниот пап-тест за рано откривање на рак на грлото на матката;

-„Саботажа“