Најава - 360 Степени сезона 5, бр. 50

пред 2 месеци | Најави

Во „360 Степени“ на ТВ Алсат вечерва (8.3.2019 г.) од 22:00 часот - интервју со Гордана Силјановска-Давкова, кандидатка на ВМРО-ДПМНЕ за претседател на државата.