360 Степени сезона 5, бр. 48

Автор: Васко Попетревски | пред 3 месеци | Дебати

Во „360 Степени“ на ТВ Алсат (1.3.2019 г.):

Дебата на тема: претседателски избори - ќе успеат ли и од што зависи тоа, колку работата на владата има влијание врз одлуката на гласачите, каков потенцијал има кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска-Давкова, дали ДУИ е предност или товар на грбот на кандидатот на власта кај гласачите Албанци...? Учествуваат:

-Катерина Колозова, извршна директорка на Институт за општествени и химанистички науки;

-Имер Селмани, поранешен кандидат за претседател на државата;

-Александар Кржаловски, прв извршен директор на МЦМС.

- Нова „Саботажа“