„Важна“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 3 месеци | Саботажа

„Важна“ Саботажа, емитувана на 01 март 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А