Кого (од)брани МВР?

Автор: Александар Димитриевски | на 4.2017 | Дебати

Кога е дозволено демонстранти да влезат во институција и да загрозат функционери, а кога не? „360 степени“  анализира: како поминаа обидите на „Шарените револуционери“, како поминаа вчерашните демонстранти, а како поминаа „бранителите“ на црквата во Центар.

Што е македонската полиција - сервис во служба на граѓаните и безбедноста или партиска паравојска под команда на Митко Чавков?

Што му ветувал Чавков на раководството на СДСМ, а што се случи синоќа? И површна анализа на снимките открива многу познати лица меѓу насилниците.