„Самосликана“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 3 месеци | Саботажа

„Самосликана“ Саботажа, емитувана на 25 февруари 2019 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А