360 Степени сезона 5, бр. 47

Автор: Васко Попетревски | пред 3 месеци | In depth

Во „360 Степени“ на ТВ Алсат (25.2.2019 г.):

-интервју со амбасадорот на САД, Џес Бејли, пред неговото заминување од земјава;

-секоја година за 6% повеќе починати од рак на грлото на матката, а цели региони во земјава се без матичен гинеколог;

-утре се навршуваат 15 години од смртта на претседателот Борис Трајковски - истражителите од Сараево тврдат дека лоцирале вина за падот на владиниот кингер - обвинителството во Скопје останува на ставот дека нема случај;

-кој беше Борис Трајковски и што може да се научи од неговото политичко наследство - зборуваат неговите најблиски соработници Јолевски, Пендаровски и Димитров;

-„Саботажа“.