360 Степени сезона 5, бр. 43

Автор: Васко Попетревски | пред 2 месеци | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (11.2.2019 г.):

-2280% над дозволеното ниво на арсен во водата за пиење во Лојане: напуштениот рудник го зема данокот;

-Фондацијата „Никола Кљусев“ им наплаќа за изнајмување на простор подарен од државата дури и на државни институции: се крши ли законот во името на ликот и делото на првиот премиер во независна Македонија;

-противпожарните единици во очајна состојба: 27 години е просечната старост на овие наспроти 12 години на службените возила во земјава;

-потпишувањето на пристапниот протокол за Северна Македонија беше крај на долготраен кошмар - интервју со словенечкиот амбасадор во НАТО, Јелко Кацин;

-„Саботажа“.