„Крзнена“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 2 месеци | Саботажа

„Крзнена“ Саботажа, емитувана на 08 февруари 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А