360 Степени сезона 5, бр. 40

Автор: Васко Попетревски | пред 3 месеци | Дебати

Во „360 Степени“ на ТВ Алсат (01.02.2019 г.) - дебата за скандалозното „начелно правно мислење“ утврдено од Врховниот суд, со кое се што СЈО преземало и презема по 30 јуни 2017 г. е прогласено за незаконско.

Дебатираат:

- д-р Милка Ристова, поранешен судија на Врховниот суд и

- д-р Гордана Лажетиќ, професорка по кривично-процесно право на Правниот факултет „Јустинијан Први“

- Нова „Саботажа“