Најава - 360 Степени сезона 5, бр. 40

пред 4 месеци | Најави

Во „360 Степени“ на ТВ Алсат вечерва (1.2.2019 г.) од 22:00 часот - дебата за скандалозното „начелно правно мислење“ утврдено од Врховниот суд, со кое се што СЈО преземало и презема по 30 јуни 2017 г. е прогласено за незаконско: