360 степени сезона 3, емисија 55

Автор: Васко Попетревски | на 4.2017 | In depth

Во новото издание на емисијата „360 степени“:

- Судство на далечински управувач. Зошто Врховниот суд воопшто одлучи да расправа за темата - дали прислшукуваните разговори можат да бидат доказ, е прашање коешто ги изненади и дел од судиите. Одговорот е содржан во првиот параграф на рефератот на темата којшто е изработен од новоизбраниот претседател на Врховниот суд, Јово Вангеловски.

- Која е цената на играњето со оган во Македонија? 2001-та како лекција.

- Опозицијата одбива да учествува на изборите во Албанија. Целиот Балкан во политички кризи.

- Кој се осмелува да фрла отров низ Македонија од кој страдаат домашните миленици и преставува опасност .и за децата.

- Нова Саботажа