Интегрално - прашањата и одговорите на Јанушев за потенцијалниот бојкот на претседателските избори

пред 4 месеци | In depth

По тврдењето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, дека изјавата на генералниот секретар Игор Јанушев за можноста партијата да ги бојкотира претседателските избори - била спинувана, интегрално ги пренесуваме прашањата и одговорите на Јанушев за потенцијалниот бојкот, дадени за емисијата „360 Степени“ на ТВ Алсат во понеделникот на 14 јануари 2019 година.