„Дрн-дрн“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 3 месеци | Саботажа

„Дрн-дрн“ Саботажа, емитувана на 14 јануари 2019 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А