360 Степени сезона 5, бр. 34

Автор: Васко Попетревски | пред 5 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (28.12.2018 г.):

-дебата од маргините на политичкиот меинстрим за потрагата по поинакви модели за управување со заедничкото добро - од природно до инфраструктурно, со самоорганизирање на граѓаните со Ивана Драгшиќ, Искра Гешоска и Александар Ташковски.

- Саботажа