Најава - 360 Степени сезона 5, бр. 34

пред 3 месеци | Најави

Вечерва (28.12.2018 г.) од 22:00 часот во "360 Степени" на ТВ Алсат:

-дебата од маргините на политичкиот меинстрим за потрагата по поинакви модели за управување со заедничкото добро - од природно до инфраструктурно, со самоорганизирање на граѓаните со Ивана Драгшиќ, Искра Гешоска и Александар Ташковски.

- Саботажа