„Ветеранска“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 5 месеци | Саботажа

„Ветеранска“ Саботажа, емитувана на 21 декември 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А