360 Степени сезона 5, бр. 31

Автор: Васко Попетревски | пред 3 месеци | In depth

Во новото издание на  „360 Степени“ на ТВ Алсат (17.12.2018 г.):

-објавуваме што содржи нацрт-законот за амнестија за настаните од 27 април;

-дали квалитетот на правдата е последица и на квалитетот на материјално-техничките услови во судовите - и во 2019 година судскиот буџет ќе биде далеку под законски предвидениот минимум од 0,8% од БДП;

-што може скромна армија како македонската да придонесе за НАТО - интервју со командантот на јужното крило на Алијансата со седиште во Неапол, американскиот адмирал Џејмс Фого;

-дали неодамна запленетите поголеми количини гума во Гази Баба се инцидент или пракса во инспекциската работа за пронаоѓање и санкционирање на загадувачите на воздухот во Скопје;

-„Саботажа“